Gratis verzending binnen Europa.

VERZENDING & RETOUREN 

Verzending

 

Na het printproces geven wij het bestelde product(en) af aan één van onze verzendpartners. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestiging met een Track & Trace-code waarmee je de zending kan volgen. Verzending duurt meestal 1-2 werkdagen en voor levertijd hanteren wij 2-5 werkdagen.



Bestelling annuleren of wijzigen

 

Dit is helaas niet mogelijk. Om een zo snel mogelijke bezorging van het product te garanderen, gaan we meteen aan de slag met jouw persoonlijke order. Het is daarom niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Wij hanteren de volgende regels voor wijzigingen:

Order geplaatst op een werkdag voor 16.00 uur? Je kan je order tot 16.30 uur wijzigen.

Order geplaatst op een werkdag na 16.00 uur? Wij kunnen helaas niet garanderen dat we je wijziging kunnen doorvoeren. In de meeste gevallen heeft ons team jouw bestelling al doorgezet en is de bestelling al verwerkt.

Om je order te wijzigen, neem je contact op met support@unscriptedgallery.com



Retouren

 

Producten verkocht door Unscripted Gallery zijn “made to order” dat wil zeggen, de producten die je koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Heel soms kunnen één of meer producten in een bestelling tijdens het transport beschadigen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Als één of meer van uw producten beschadigd aankomen, stuur dan gedetailleerde en duidelijk zichtbare foto’s van de schade, inclusief foto’s van de verpakking, naar support@unscriptedgallery.com.


Deze schade zullen wij binnen 15 werkdagen beoordelen, in het daadwerkelijke geval waarin één of meer producten beschadigd zijn, zal Unscripted Gallery (de) beschadigde product(en) naar eigen goeddunken van Unscripted Gallery te herstellen of te vervangen na beoordeling van de ingediende foto’s (schadebeoordeling).


Als u een schadebeoordeling aanvraagt, erkent u uitdrukkelijk en gaat u akkoord met het volgende:

  1. Foto’s van beschadigde delen van het (de) product(en) moeten duidelijk zichtbaar zijn;
  2. Foto’s van de schade moeten door Unscripted Gallery ten minste tweeënzeventig (72) uur na de vermelde leveringsdatum van de toepasselijke bestelling zijn ontvangen;
  3. Foto’s van de schade moeten direct na ontvangst van het product/de producten zijn gemaakt en het/de product(en) mogen niet zijn opgehangen, geplaatst of anderszins geïnstalleerd voordat foto’s van de schade zijn gemaakt;
  4. De levering van een vervangend product, indien van toepassing, is onderhevig aan de bestaande productiecapaciteit, voorraad, beschikbaarheid en verzendschema, en u bent mogelijk verantwoordelijk voor de betaling van de retourzending in het geval dat Unscripted Gallery ervoor kiest om de producten te repareren of te vervangen.

 

Klachten

 

Heb je een klacht of vragen over onze producten? Laat ons dit dan weten. Neem contact met ons op via support@unscriptedgallery.com en binnen 10 werkdagen ontvangt u van ons een reactie.


Belangrijk:
Zoals gemeld op de desbetreffende productpagina’s kunnen grain/korrel en natuurlijke (im)perfecties zichtbaar zijn, vooral bij grotere prints.

GRATIS EN SNELLE VERZENDING: 2-5 WERKDAGEN
GEPRODUCEERD IN NEDERLAND
BEVEILIGDE BETALINGEN (SSL ENCRYPTION)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up-to-date en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

Socials

© 2022 The Unscripted Gallery. Unscripted Gallery is een initiatief van Attention Seekers. KVK 76126692.