Gratis verzending binnen Europa.

Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen hieronder voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen

Wij doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een mailtje naar support@unscriptedgallery.com en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Voor meer informatie over het retourbeleid, zie onze algemene voorwaarden.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om een zo snel mogelijke bezorging van het product te garanderen, gaan we meteen aan de slag met jouw persoonlijke order. Het is daarom niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden. 

Om een zo snel mogelijke bezorging van het product te garanderen, gaan we meteen aan de slag met jouw order! Wij hanteren volgende regels voor wijzigingen:

  • Order geplaatst op een werkdag voor 16.00 uur? Je kan je order tot 16.30 uur wijzigen.
  • Order geplaatst op een werkdag na 16.00 uur? Wij kunnen helaas niet garanderen dat we je wijziging kunnen doorvoeren. In de meeste gevallen heeft ons team jouw bestelling al doorgezet en is de bestelling al verwerkt.
  • Om je order te wijzigen, neem je contact op met support@unscriptedgallery.com

Controleer altijd eerst in je mailbox de map voor ongewenste reclame of spam. Als hij hier niet tussen staat neem dan contact met ons op.

Verzendingen & Retouren

Wij hanteren een levertijd van 2-5 werkdagen. 

Al onze producten zijn made to order. Dat wil zeggen dat het pas in productie gaat nadat je een bestelling hebt geplaatst, zodat we niet onnodig produceren. Het is daarom niet mogelijk om een product te retourneren. Is het product defect of met schade geleverd? Stuur dan een mailtje naar support@unscriptedgallery.com en wij zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Na het plaatsen van jouw bestelling gaan wij gelijk aan de slag. Zodra het product klaar is voor verzending ontvang je een track&trace code via het e-mailadres waarmee je bij ons je bestelling hebt geplaatst.

We bezorgen gratis binnen heel Europa. 

Op dit moment leveren wij alleen binnen heel Europa. Mocht je naar een land buiten de EU willen verzenden, stuur dan een mailtje naar support@unscriptedgallery.com voor de mogelijkheden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Betalingen

Het is mogelijk om met iDeal, PayPal, Apple Pay, Creditcard, Klarna en Bancontact te betalen. 

Materialen & Foto's

Je kan onze prints in verschillende formaten bestellen. Je kan het gewenste formaat selecteren op de product pagina’s. Mocht je naar een specifiek formaat op zoek zijn wat hier niet tussen staat, kan je altijd even contact met ons opnemen via support@unscriptedgallery.com om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

GRATIS EN SNELLE VERZENDING: 2-5 WERKDAGEN
GEPRODUCEERD IN NEDERLAND
BEVEILIGDE BETALINGEN (SSL ENCRYPTION)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up-to-date en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

Socials

© 2022 The Unscripted Gallery. Unscripted Gallery is een initiatief van Attention Seekers. KVK 76126692.